Actuele vacatures

Online marketeer

Intakejurist / Juridisch medewerker

Stagiaire managementassistent / directiesecretaresse

Juridische dienstverlening van de nieuwe generatie

Werken bij OmniLegal betekent werken in een dynamische en ambitieuze omgeving met een enthousiast team. OmniLegal is een snel groeiende organisatie en biedt veel kansen en uitdagingen. Als erkend leerbedrijf hebben wij elke stageperiode diverse stageplaatsen, niet alleen voor rechtenstudenten, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van ICT, marketing, web development en finance.

Op zoek naar een veelzijdige functie?

Bij OmniLegal kom je te werken in een snelgroeiende organisatie. Je werkt in een enthousiast team met professionele, leuke mensen. OmniLegal heeft de juridische markt in Nederland permanent veranderd met vernieuwende concpeten en formules. Juridische deinstverlening van de nieuwe generatie. Binnen OmniLegal werken we met veel dynamiek.

Er zijn veel nieuwe idee├źn en concepten die we niet kunnen realiseren en beheren zonder de juiste mensen. Lees wat onze medewerkers zeggen over het werken bij OmniLegal.

barbaramr. B.S.F. (Barbara) Geerlings

Jurist, MKB HuisJuristen

Met veel plezier werk ik als jurist arbeids- en verbintenissenrecht bij MKB HuisJuristen. MKB HuisJuristen kenmerkt zich door het geven van laagdrempelig en betaalbaar juridisch advies aan zowel ondernemers als particulieren. Waar nodig voeren wij ook procedures.

Ik heb veel persoonlijk contact met klanten en dat maakt het werk voor mij extra leuk. Binnengekomen dossiers behandel ik zelfstandig van begin tot eind. Hierdoor heb ik in korte tijd veel praktijkervaring opgedaan. De werkzaamheden zijn uitdagend en iedere dag weer anders.