LS Advocaten Strafrecht

Voorkom veroordeling

Het grootste strafrechtportaal van Nederland

Al bijna 10 jaar het platform voor strafrechtzaken

LS Advocaten Strafrecht is het eerste landelijke advocatennetwerk in Nederland. Strafrechtzaken hebben vaak spoed en omdat de meeste advocaten lokaal opereren in kleine maatschappen en daardoor moeilijk vindbaar en slecht bereikbaar zijn, voorziet LS in de behoefte om snel een goede strafrechtadvocaat te vinden.

Het grootste advocatennetwerk

LS is in 2008 opgericht als netwerk van onafhankelijke strafrechtspecialisten, met kantoren door heel Nederland. Die gezamenlijk opereren met een goed bereikbare intakebalie, ook ’s avonds en in het weekend geopend, en gespecialiseerde advocaten die vindbaar zijn via de nationale portal en verschillende landingpages.

Opgericht in 2008

Ruim 75 kantoren

190 advocaten

Jaarlijks 15.000 aanvragen

Beoordeeld met een 8,3

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers aan LS Advocaten Strafrecht betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

De samenwerking en de contacten met LS Advocaten Strafrecht zijn professioneel en degelijk, vragen worden snel en afdoende beantwoord. Het niveau van de zaken die wij door onze deelname aan LS Advocaten Strafrecht binnenkrijgen is doorgaans heel behoorlijk, ruim voldoende om de samenwerking ook financieel gezien voort te zetten. Een belangrijk pluspunt is de regionale exclusiviteit, die goed aansluit bij een voornamelijk regionaal opererend kantoor als het onze.”

mr. A.R.A.L. Norenburg, La Gro Advocaten te Woerden

mr. S.J Daniëls
Giard en Daniëls Advocaten

"Vanaf het moment dat ik lid werd van LS Advocaten Strafrecht heb ik bemerkt dat via deze bron tal van mensen met een strafrechtelijk probleem hun weg naar ons kantoor hebben weten te vinden."

mr. S. Weening
Weening Strafrechtadvocaten

"Ons kantoor is al jaren lid van LS Advocaten Strafrecht. Ik denk dat daaruit wel kan worden afgeleid dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking."

Word deelnemer, ontdek de voordelen

Continuïteit omzet

Deelnemers aan LS Advocaten Strafrecht profiteren van een continue stroom van nieuwe aanvragen wat zorgt voor een continuïteit in de omzet van het kantoor.

Eigen presentatie

Uw kantoor en de betreffende advocaten krijgen allen een eigen profiel om uzelf te presenteren. Rechtzoekenden kunnen zo zelf een advocaat uitzoeken die bij hen past. U wordt hierdoor goed gevonden en u ontvangt veel rechtstreekse aanvragen.

Waardevolle aanvragen

Uit de vele aanvragen van rechtzoekenden die wij ontvangen via de verschillende kanalen, worden door de intakebalie alleen de waardevolle aanvragen doorgezet aan advocaten.

Inkoopvoordeel

Als collectief kunnen we zeer gunstige inkoopafspraken met verschillende premium partners en leveranciers afspreken waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 60%. Deelname levert dus niet alleen meer omzet op, deelenemers kunnen ook veel besparen.

7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. 
De telefoonlijnen worden altijd bemand door een team van juristen.

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers aan OmniLegal formules betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Facts & Figures

Alle specialisaties

Verkeersdelicten
Geweldsdelicten
Diefstal
Fraude
Drugsdelicten
Zedendelicten
Levensdelicten
Wapendelicten
Jeugdstrafrecht
Slachtoffers
Economische delicten
Milieudelicten
Fiscale delicten
Financieel Strafrecht

Kerncijfers

Afgelopen jaar heeft LS ruim 8.500 rechtzoekenden geholpen

LS wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3 uit 463 beoordelingen

Ruim 122 ervaren strafrechtadvocaten binnen het netwerk van LS Advocaten Strafrecht

Meer informatie?

Neem contact op met Tako Johannesma

LS Advocaten Strafrecht B.V.  |  Energiestraat 5-b  |  1411 AN  NAARDEN  |  035 – 69 45 272  |  info@omnilegal.nl