Landelijke Alimentatie Desk

Gespecialiseerd in echtscheiding en alimentatie

Het grootste netwerk van familierechtadvocaten

De Landelijke Alimentatie Desk (LAD) is het grootste platform voor advocaten gespecialiseerd in familierecht en alimentatie. Rechtzoekenden vinden de juiste advocaat dankzij de inspanning van gezamenlijk (online) marketing. De gezamenlijke juridische telefonische intakebalie is bovendien 7 dagen per week bereikbaar, op werkdagen ook ‘s avonds tot 20:00 uur.

Gespecialiseerd Advocatennetwerk

Lokale alimentatiespecialisten zijn via internet over het algemeen niet goed vindbaar voor rechtzoekenden. De informatie via de websites is bovendien vaak onvoldoende relevant. Telefonische bereikbaarheid is soms niet optimaal. Rechtzoekenden hebben vaak een urgente kwestie en willen dan zo snel mogelijk worden geholpen. LAD voorziet in die behoefte. Deelnemende kantoren kunnen zichzelf bovendien presenteren op eigen profielpagina’s voor kantoren en individuele advocaten of mediators

Meer aanvragen, meer omzet

Deelnemen aan deze uitgebreide website biedt een regelmatig aanbod van alimentatiezaken voor kantoren. Dankzij de gezamenlijke online marketing en callcenter diensten heeft LAD een volledige landelijke dekking, optimale vindbaarheid op internet, een eigen intakebalie en uitgebreide presentaties van de deelnemende kantoren. LAD heeft een exclusieve samenwerking met JuroFoon op het gebied van alimentatie. Deelnemers ontvangen daardoor meer aanvragen wat resulteert in meer omzet.

Opgericht in 2011

Ruim 60 kantoren

95 advocaten

Jaarlijks ruim 4.000 aanvragen

Beoordeeld met een 8,1

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers van de Landelijke Alimentatie Desk betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

“Door aan te sluiten bij de Landelijke Alimentatie Desk heb ik mijn praktijk verrijkt met een aantal leuke en interessante alimentatiezaken. Niet alle leads leiden tot zaken maar overall is er voldoende aanbod. Het is ook bijzonder fijn dat de kern van het geschil al is weergegeven en alle contactgegevens van de cliënt direct bekend zijn.

brech-rondmr. M.N.G.N.H. Brech, Brech Advocaten te ’s Gravenhage

Word deelnemer, ontdek de voordelen

Continuïteit omzet

Deelnemers aan de Landelijke Alimentatie Desk profiteren van een continue stroom van nieuwe aanvragen. Dit resulteert in meer continuïteit in de omzet van deelnemende kantoren.

LAD Keurmerk

Het LAD Keurmerk garandeert de rechtzoekende dat alle aangesloten advocaten minimaal voldoen aan de gestelde normen voor service en kwaliteit. Dit zrogt ervoor dat onze beloften aan de rechtzoekenden worden waargemaakt.

Waardevolle aanvragen

Uit de vele aanvragen van rechtzoekenden die wij ontvangen via de verschillende kanalen, worden door de intakebalie alleen de waardevolle aanvragen doorgezet aan advocaten.

Inkoopvoordeel

Als collectief kunnen we zeer gunstige inkoopafspraken met verschillende premium partners en leveranciers afspreken waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 60%. Deelname levert dus niet alleen meer omzet op, deelenemers kunnen ook veel besparen.

7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. 
De telefoonlijnen worden altijd bemand door een team van juristen.

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers aan OmniLegal formules betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Websites en landingpages

Rechtsgebieden

Personen- en familierecht
Kinderalimentatie
Partneralimentatie
Alimentatie betalen
Alimentatie ontvangen
Alimentatie (her)berekenen
Echtscheiding
Mediation

Kerncijfers

Jaarlijks ruim 4.000 aanvragen van rechtzoekenden via de alimentatie intakebalie

De dienstverlening van LAD wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1 (503 beoordelingen)

Ruim 90 ervaren personen- en familierechtadvocaten binnen het netwerk van LAD

Meer informatie?

Neem contact op met Henri Niezink

Landelijke Alimentatie Desk  |  Energiestraat 5-b  |  1411 AN  NAARDEN  |  035 – 69 45 272  |  info@omnilegal.nl